tiistai 3. toukokuuta 2011

Mässäilyn jälkeen

Jälleen yksi viikko takana. Nyt en jaksa/viitsi kirjoittaa samanlaista viikkopostausta. Johan näitä kyllästyy jo itsekin kirjoittelemaan! Kiirusta oli viime viikolla. Oli siskon muuttoa ja Vappujärjestelyjä. Opiskelutkin tietysti veivät oman aikansa.

Vappuna tuli mässättyä koko viikon edestä ja se näkyi eilen myös vaa'alla. Ihan ansaitusti plussausta 900 gramman edestä. Harmittaahan se, mutta täytyy ajatella positiivisesti ja pitää kiinni siitä, mitä on jo saavuttanut! Kilon heilahdus sinne tänne. Sellaisia viikkoja välillä tulee, normaalipainoisenakin. Juhlapyhät vietetään silloinkin, kun ollaan tavoitepainossa.

Polkupyörää en saanut vielä viime viikolla kuntoon, mutta tänään on takakumi vaihdettu ja huomenna pääsee vihdoin taas pyöräilemään, jee! Tulee taas painonpudotuksestakin helpompaa, kun pääsee liikkumaan.

Vaikeaa on ollut laihduttajalle nämä peräkkäiset juhlaviikonloput. Onneksi helpotusta on luvassa. Tällä viikolla paluu jälleen miinusmerkkiseen tulokseen ja plusmerkkiseen ajatteluun!

Onnistumisia kaikille toivotellen!

Suurimmankin myrksyn jälkeen koittaa aurinko.

6 kommenttia:

  1. :) No niinpä! Tsemppiä pyöräilyyn, vaan varovaisuutta. Minäkin korkkasin kauden eilen. Aika paljon on vielä irtohiekkaa kaduilla, ja siispä äkkijarrutusten kanssa saa olla kyllä varovainen! :o

    VastaaPoista
  2. Niinpä niin paitsi, että ensiviikonloppuna on äitienpäivä :D Miehelle on jo himo ukaasi annettu että ei sit mitään kakkuja tms!
    Mie onnistuin saamaan 2pvän aikana 3kg turvotuksen :O Siis uskomatonta! Mut onneks se nyt ei kaikki läskiä voi olla ;D

    Pyöräily on kyl ihanaa!

    VastaaPoista
  3. Tainnu yhdellä jos toisellakin lipsahtaa herkutteluun enemmän tai vähemmän viime aikoina. Minulla enemmän. Toisaalta lohduttavaa ettei yksin ole repsahdellut. Aijon kyllä tietoisesti repsahtaa äitienpäivänäkin, mutta sitten onkin koko kesä ihan 'juhla-vapaa'.

    Tsemppiä sinulle tähän viikkoon! :)

    VastaaPoista
  4. Vyölaukku: Kiitos tsempistä! Varovaisuutta noudattelinkin jo tänään polkemalla pyöräilykypärä päässä ;) Tsemppiä ja varovaisuutta myös omaan pyöräilykauteesi. Täällä on onneksi jo sorat huuhdottu pois kaduilta, mutta kaupunkipöly kiusaa välillä :/

    iive: Äitienpäivä ei (tässä kohtaa) onneksi tuota minulle kuin kahvittelut oman äidin luona, kun ei vielä ole niitä omia lapsia. Muuten tekisi kyllä tiukkaa varmasti tälläkin viikolla ;D Itse mietin myös, että saattaapi olla, että suola ja siideri ovat tehneet omat tepposensa painolukemaani (ainakin osittain) ;D Ja kyllä se pyöräily taitaa olla mun juttu!

    Emmaliina: Kyllä se on mukava huomata, ettei ole epäonnistumisten ja onnistumisten kanssa yksin. Kaikilla meillä on niitä huonoja ja hyviä viikkoja. Täällä blogimaailmassa on se hyvä, että saa sitä tsemppausta sitten muilta, mitä ei muuten saisi.

    Kyllä minäkin herkkuja syön äitienpäivänä. Ihan varmasti ;) Mutta yritän säilyttää kohtuuden...

    Tsemppiä teille kaikille tähänkin viikkoon ja kiitos kommenteista!!!

    VastaaPoista
  5. Niin Tiitula, plussauksen jälkeen on hyvä miinustaa. Sen me teemme. Pääsiäinen ja vappu sattuivat olemaan niin lähekkäin, että meille laihduttajille, elämäntapamuutosremontin alkuvaiheessa oleville, se oli melkoisen haastavaa. Osa selvisi hienosti, osa hieman heikommin - mutta kaikilla matka jatkuu, taistellen ja onnistumisiin uskoen :)

    Lämpimämpiä pyöräilysäitä ja onnellista viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  6. Juuri näin Kaneli!!! Kiitos isosti tsempistäsi!

    Sinulle toivottelen myös lämpimiä lenkkeilysäitä ja onnellista viikkoa!

    VastaaPoista