sunnuntai 15. toukokuuta 2011

Jumitusta ja kramppeja

Bloggeri on jumittanut. Lihakset jumittavat. On ollut lihas- ja vatsakramppeja. Onneksi tänään tuntuu jo paremmalta ja blogejakin pääsee jo lukemaan ja kommentoimaan. Tosin alaselkäni lihakset ovat edelleen jumissa. Taitaa johtua vatsataudin aiheuttamasta löhöilystä sohvalla...

Huh, luulin jo ettei ruokahaluni palaa enää ikinä! Kauheaa! Tai ehkä siitä olisi ollut hytöyäkin tässä elämänmuutosprojektissa (heh). Minulla on todella harvoin vatsatautia. Oikeastaan ei koskaan. En muista olenko edes lapsena sairastanut näin pitkään kestänyttä vatsatautia?! Olin nimittäin kokonaiset viisi päivää taudin kourissa. Eilen uskalsin alkaa syömään jo jotain iltapäivällä, kun ei aamun jälkeen maha enää mökännyt ja huono olo alkoi helpottaa.

Pesäpallon pelaaminenkin jäi siis haaveeksi tällä viikolla sairastelun vuoksi. Mikä pettymys! Mutta onneksi huomenna alkaa uusi viikko. Tänään kyllä venyttelen, jotta saan jumituksiani auki. Mielenkiintoista nähdä, mitä vaa'alla on huomenna kerrottavanaan...

Parempaa ja vetreämpää oloa kaikille ensi viikkoon!

Tämän viikon vatsan hellijä.


P.S. Tervetuloa uudet lukijat! Ja kannustetaanhan kaikki Suomi voittoon tänään!

5 kommenttia:

  1. Oi ei, toivottavasti vatsa paranee pikaisesti!
    Tuo gefilusmehu/mehukeittoo on kyllä hyvä vatsan rauhoittaja.
    pidän peukkuja, että pääsisit ensi viikolla sinne pesäpallo treeneihin :)

    VastaaPoista
  2. Blueberry kiitos ja kyllä tässä onneksi ollaan jo vatsataudista hyvää vauhtia toipumassa :) Ensi viikolla sitten pesistä (vihdoin!). Kertoilen sitten millaista oli :)

    VastaaPoista
  3. Iuks, vatsatauti on niin ikävää, yks kauheimmista taudeista. Lapsena/nuorena sain oksentaa hyvin usein kipeiden kuukautisten takia, onneks ei enää! Aikuisiällä ollut vaan pari kertaa, ku lapset tarhasta saaneet taudin.. Hyvä, että olet jo toipumassa!

    Mukavaa tulevaa viikkoa ja hyviä pesistreenejä :)

    P.S. Taitaa tulla niin jännittävä peli, etten uskalla sitä katsoa ;D

    VastaaPoista
  4. Höh, sinun pitkällistä vatsatautia :( Toivottavasti vatsasi on pian täysin kunnossa ja jumituksesi poistuvat kropastasi!

    Ehkä vaaka näyttää aamulla sinulle mielenkiintoiset miinuslukemat, ja siitä on sitten sinun hyvä jatkaa tätä matkaa eteenpäin :) Itselläni varma plussaus, mutta eiköhän se taas sisuunnuta minua ja arkeen palaaminen edesauta rytmin löytymistä nopeasti.

    Liikkumisen iloa tulevaan viikkoosi ja aurinkoisia ajatuksia, tervehtymistä!

    VastaaPoista
  5. Emmaliina: Juu, ei ollut yhtään kivaa olla vatsataudissa. Onneksi nyt olen jo kunnossa :) Sinulle myös antoisaa viikkoa!

    Kaneli: Eilen vatsa onneksi oli jo täysin kunnossa ja voit arvata, että vaaka tosiaan näytti mielenkiintoisia lukemia ;)

    Toivon sinulle sisuuntumista ja itselleni malttia!

    Uusin tuulin kohti tätä viikkoa!

    VastaaPoista