tiistai 17. toukokuuta 2011

19. viikkoa

Huh, vatsataudista selvitty ja pahimmat jumitukset oi'ottu suoriksi. Olipa urakka selvitä viisi päivää kestäneestä taudista. Aloin jo epäillä jotain vakavampaa, mutta kyllähän tuo masu sitten onneksi rauhoittui.

Laihdutus ja painonhallinta: Sairastellessa eivät paljoa laihduttamiset mielessä pyörineet. Ainut hyvä asia oli, että ruokailtua tuli hyvin harkiten ja ruokaa tuli pureskeltua hi-taas-ti. Vaaka näytti huimat lukemat eilen, -700 g! Suurin osa siitä on varmasti vatsataudin vuoksi poistuneita nesteitä, mutta silti olin eilen innoissani! Ensimmäinen tavoite on hyvin lähellä. Nyt pitäisi vaan malttaa mielensä ja pyrkiä pitämään paino laskusuunnassa.

Ravinto: Aikalailla mahdotonta oli keskittyä terveelliseen syömiseen tai yleensäkin ruokaan, kun mikään ei vaan maistunut. Piti sitten sitä vähää, mitä teki mieli, yrittää syödä. Suurimmaksi osaksi kuitenkin vesi-/limukkalinjalla mentiin viime viikon päivät, jotten ihan kasaan olisi kuivunut. Nyt sitten muutamana päivänä syömättömyys on alkanut kostautumaan suurilla mieliteoilla. Täytyy pysyä tiukkana!

Liikkuminen: Maanantaina pyörällä koulumatka ja sunnuntaina koiran kanssa tunnin kävelylenkki. Siinä viime viikon saldo.

Fiilis: Olisi varmasti ilman sairastelua ollut hyvä.

Jätin nyt tekemättä numeeriset arvostelut viikkokatsauksesta, koska sairastelu nyt ei ole kovin normaali olotila. Mutta tässä nyt kiteytettynä viime viikko. Miinustuloksen siivittämänä uuteen nousuun tervehtyneenä!

6 kommenttia:

  1. Ei kipeänä ollessa ruokavalio voi ola superhyvä, eikä aina edes tarvitse olla. Pääasia on, että kroppa saa ruokaa ja energiaa jolla parantua.

    VastaaPoista
  2. Onneksi vatsatautisi on nyt nujerrettu! Pääset taas liikkumaan ja syömään terveellisesti.

    Motivoikoon miinusmerkkinen tulos sinua tämän viikon haasteisiin! Eiköhän päästä pian puutarhajuhliin, kun lukema on kaksinumeroinen. Meillä vai teillä? :D Herkuilla vai ilman? ;)

    Valoisaa mieltä, sisukkuutta mielitekojen voittamiseen ja keventymistä edelleen!

    VastaaPoista
  3. Blueberry: Niinhän se on :) Toivon, että saan hillittyä viime viikosta jääneen nälän kurissa. Kummasti se kroppa haluaa korjata menetettyjä ravintovarastoja. Etenkin suolaista tekee mieli...

    Kaneli: Toivotaan tosiaan, että saan pidettyä ruokavalion terveellisenä. Viime päivinä on tehnyt kovasti mieli kaikenlaista "höttö" ruokaa ja on sitä tullut syötyäkin... Taitaa kroppa vaatia takaisin "ihmekuurilla" kadonneita ravinteita ;)

    Minä voin tulla sinun luoksesi puutarhajuhliin! Ilman muuta jotain herkkuakin pitää olla. Jäätelöä? ;D

    Innokkuutta sinulle lenkkeilyyn ja paljon positiivista mieltä!

    VastaaPoista
  4. Puutarhajuhlien menun suunnittelu aloitettu. Toivomuksia otetaan vastaan, parhaimmat toteutetaan ;) Jäätelöä hankitaan toki litrakaupalla :D

    Unohda hötöt ja mätöt :) Keskity. Luota. Usko. Muista tavoitteet. Haaveet. Ja kokeile sitä tsemppihametta.

    Tsempaten, kannustaen ja vähintäänkin virtuaalijuhliin valmistautuen,
    Kaneli päiväuniltaan (vaarallisin aika vrk:sta)

    VastaaPoista
  5. Hui, luulin maanantaina saaneeni sinun vatsataudin ;D Onneksi se oli vain ohimenevä tilanne!

    Onnittelut pudotuksesta! Pysyt nyt vain tiukkana etkä anna mielihaluille valtaa niin eka tavoite on saavutettu ihan pian, tsemppiä sen tavoitteluun :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos ihanasta tsemppauksesta!! Tuli tarpeeseen :) Tällaisen tsemppauksen jälkeen on helppo ryhdistäytyä.

    Kaneli: Odotan vesikielellä, minkälaisen menun saat aikaan, nam :P

    Kiitos, kun muistutit tsemppihameesta! Sovitankin sitä heti huomenna!

    Emmaliina: Onneksi säästyit mokomalta! Oli kyllä sen verran kamala tauti. Onneksi ei tartu virtuaalisesti ;)

    VastaaPoista