sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Sovittelua

Kaneli kannusti minua tuossa aikaisemmin sovittamaan jälleen tavoitehamostani, kun herkkuhimo meinasi viedä minut täysin mukanaan tällä viikolla. Muutenkin teille kaikille vielä kerran ihana kiitokset halausten kera tsemppaamisesta! Sitä tarvitsee aina.

Kahtena eri päivänä sovitin hametta. Ensimmäisenä päivänä sain hämmästyksekseni huomata, että hameen vetoketju meni ylös asti kiinni! Kokeilin parin päivän päästä uudelleen. Ehkä sellainen pieni epäuskon siemen kuitenkin tuolla takaraivossa asustelee. Ajattelin mielessäni, että jokin virhe on nyt tapahtunut. Jos vaikka laitoin hamee jotenkin väärin päälle. Kaikkea sitä miettiikin! Niin ja menihän se hame kiinni toisellakin kertaa! Pakko se uskoa, että jotain on tapahtunut! Otin kuviakin todisteeksi toisella sovituskerralla.

 

Kuten kuvista näkyy, löllyvät läskini makaavat kuitenkin vielä lekoisasti (kiristävästikin) hameen vyötärön päällä, heh. Niitä lähdetään nyt sitten sulattelemaan seuraavaksi, kun hame on saatu ylös asti kiinni.



Tässä alemmassa kuvassa näkyy myös hyvin paisunut palleani, josta myös Kaneli kirjoitti taannoin.  Vielä on matkaa, mutta hame meni jo kiinni, jee!

Huomisesta punnituksesta veikkailen ja odottelen plussamerkkistä. Sen verran huonosti on tullut syötyä, mutta ensi viikolla on sitten helppo taas parantaa. Ei kummitele enää vatsataudin jälkeiset energia- ja ravintoainevajaukset.

Hyvillä mielin seuraavaan viikkoon!

3 kommenttia:

  1. Jee jee :) Iloitsen kanssasi, voi että :)

    Luotan löllyväisten sulamisilmiöihin, tulevan viikon terveellisyyteen ja uskon sinun saavuttavan tavoitteesi! Tunnustan omaavani samankaltaiset farkkukuvat...

    Onnistumisen iloja edelleen!

    VastaaPoista
  2. Mut, hei sehän menee jo ihan hyvin päälle! Edellisessä kuvassa jäi kuitenkin aika tosi monta senttiä auki!
    Hienoa :)

    VastaaPoista
  3. Kaneli: Kiitos ja niin se on tehtävä; luotettava sulamisilmiöön ;) Nämä kuvat ovat kyllä mainio motivaattori!

    Onnistumisia myöskin sinulle Ystävä!

    iive: Sitä ihmettelin itsekin, kun sovitin hametta ja katselin vanhempia sovituskuvia! Aikamoiset muutokset on jo tapahtuneet :)

    VastaaPoista