tiistai 7. kesäkuuta 2011

22. viikko

Eilen aamulla astuttuani vaa'alle mietin, miten omituinen ihmisen fysiologia voi olla. Kaikki vaikuttaa kaikkeen ja aina ei kaikki toimi loogisesti, koska kokonaisuus on niin valtavan suuri. Miinusta siis ja vielä todella kiitettävästi! 1,8 kiloa!

Laihdutus ja painonhallinta: Kuten tuossa jo aikaisemmin pidin pientä mietintää. Olin siis todella varautunut plussaamaan lisää. Mielessäni ovat pyörineet ajatukset, jotka niin monesti minua kiusaavat painoa pudotettaessa: ei minusta kuitenkaan ole tähän, en osaa laihduttaa, painoni kuitenkin pysähtyy johonkin tiettyyn numeroon. Hölmöähän tällaiset ajatukset ovat ja tekevät vain hallaan matkanteolle, mutta kun niitä vaan pulpahtelee pintaan epäonnistumisten aikaan. Nyt ainakin näytin itselleni, että paino on pudonnut! Keventynyt olotila ei ole harhaluuloa! Silmissä siintää jo seuraava tavoite eli 5% painonpudotus (98,8 kg). Sitten saan ostaa itselleni jonkin ylellisen kosmetiikkatuotteen. 6

Ravinto: Ravintopuoli ei siis sujunut parhaalla mahdollisella tavalla viime viikolla. Oli juhlia ja vieraiden kestitystä. Lämmintäkin oli ja muutama jätski tuli nautittua siinä viilennykseksi. Veden juontiin yritin kiinnittää huomiota ja onnistuinkin siinä mielestäni aika hyvin. En tiedä oliko viime viikkoinen painonousu sitten nestettä(?), koska pudotus on nyt näin suuri... Tällä viikolla tarkoitus nautiskella jäätelöä vain kerran (vaniljajätskiä mansikoiden kera Kanelin tapaan). 5

Liikkuminen: Koska saimme vieraan kylään keskiviikkona, en päässyt taaskaan pesäpalloon, höh. Tällä viikollakin jää väliin, koska olen koulussa illat. Ensi viikolla sitten. Pyöräiltyä tuli parina päivänä kouluun viime viikolla. Kunnon pyöräilylenkki jäi sitten tekemättä ihan edelleen jatkuvan kiireen vuoksi. Onneksi tämä viikko vaikuttaa jo leppoisammalta. Suunnitelmissa polkaista miehen kanssa uintireissulle. Säidenkin pitäisi suosia. Ihanaa aurinkoa! Kesän ajaksi loppuivat myös jumpat kantapaikassani, mutta ei hätiä. Olen suunnitelut aloittavani jumppaamisen kotona plus rahatilanteen suosiessa otan tavoitteeksi poiketa kolme kertaa puistojumpassa. 5

Fiilis: Viime viikon tunnelma oli hieman alakuloinen runsaan plussauksen vuoksi, syömiset epäonnistuivat ja liikuttuakaan ei tullut. Huomasin kuitenkin, etten harkinnut kertaakaan jättäväni matkaani kesken. Suunnittelin ja pohdin, miten voisin välttyä moisilta tilanteilta ensi kerralla ja missä toimin huonosti/epäterveellisesti. 6

Viikon kokonaisarvosana jää samaan kuin viime viikon. Tästä viikosta tulee varmasti parempi! Tiedän sen jo nyt, kun kalenteri ei ole täynnä menoja. Sitä paitsi, minäkin laihdun, oikeasti!!

Kaikille lukijoille kesästä nauttimista ja paljon ulkoilua tälle viikolle mahtavassa säässä!! Muistetaan syödä paljon kotimaisia kasviksia!

Omat lempparikasvikset.

5 kommenttia:

  1. Ihan mieletöntä :) Olen hirmuisen onnellinen onnistumisestasi. Varmasti motivaatio vain kasvaa, kun kolminumeroinen painolukema on taakse jäänyttä elämää.

    Oli ihana lukea, että vaikka viime viikon tulos aiheutti alakuloa, et hetkeäkään ole ollut heittämässä pyyhettä kehään. Onneksi!

    Lämpimät onnittelut viiden kilon kokonaispudotuksesta! Matka jatkuu kesäauringossa, myötätuulten kanssa :)

    Voi hyvin!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Kaneli! :) Voit kyllä uskoa, että motivaatio on ollut nyt kohdillaan! Enpä edes hokannut keventyneeni jo viisi kiloa ellet olisi asiasta maininnut :D JEE!

    En minä halua jättää matkaa kanssasi kesken. Yhdessä matkustaminen on monta kertaa mukavampaa. :)

    Myötätuulta myös sinun pyörälenkeillesi ja matkantekoosi muutenkin! Minä poljin tänään kouluun vastatuulessa, mutta ei haitannut yhtään :D

    VastaaPoista
  3. Hieno pudotus Tiitula, onnittelut siitä!

    Samoja ajatuksia monesti minulla, etten osaa. Yritetään luopua hölmöistä ajatuksista, mekin osataan ja pystytään, eikö? ;)

    Yhdyn Kanelin sanoihin, iloinen ja onnellinen puolestasi, kun et luovuttanut kesken! Harkinnut edes.

    Hyviä, energisiä jumppahetkiä sinulle ja iloa viikkoosi :)

    VastaaPoista
  4. Huh, no joskus noinkin päin tuon painon kanssa ;D

    Helteellä maistuukin tuoreet kasvikset, marjat ja hedelmät paljon paremmalta kuin lämmin ruoka!

    VastaaPoista
  5. Emmaliina: Kiitos ja todellakin yritetään jättää hölmöt ajatukset! Kyllä me osaamme ja pystymme siinä missä muutkin :)

    Samoin energisiä jumppailuja sinulle!

    iive: Juu, olin aivan hämmästynyt itsekin, kun oli niin runsaasti kerralla tipahtanut alaspäin. Nyt on motivaatio huipussaan. Pystyy paremmin sanomaan ei herkuillekin :)

    Ei kyllä kovasti tuo lämmin ruoka tosiaan houkuttele näillä helteillä, huh. Haaveilen vesimeloonista, nam.

    VastaaPoista