perjantai 24. kesäkuuta 2011

Juhannusmielellä (vesikielellä)

Grilliruokaa ja herkuttelua omassa ohjelmassa luvassa. Kohtuudella yritän kuitenkin selvitä. Grillatahan voi terveellisestikin(?). Jäätelöä ei, mutta brita-kakku kotimaisten mansikanmollukoiden kera. Saunan ohella ehkäpä muutama siiderikin maistuu. Nyt sallin itselleni herkuttelun. Tavoitteet ovat kuitenkin  mielessä.


Mukavaista Juhannusta niin vanhoille kuin uusillekin lukijoille!

3 kommenttia:

  1. Hyvää juhannusta tiitulalle!

    (ps. voisitko ottaa tuon kommentoinnin sanatarkistuksen pois käytöstä? jattää kommentteihin tarkistuksen itsellesi,jos koet sen tarpeelliseksi,on vaan paljon mukavampaa jättää kommentteja, kun ei tarvii naputella niitä "koodisanoja")

    VastaaPoista
  2. Mukavaa juhannuksen jatkoa sinulle Ystäväni! Toivottavasti kohtuus on säilynyt grilliherkuissakin ja brita-kakkuakin on vielä jäljellä :)

    Ensi viikolla sitten palataan taas arkeen ja tositoimiin, ehkäpä herkuille tiukemmat rajat antaen :)

    VastaaPoista
  3. blueberry: Kiitos ja samoin myös sinulle! :) Mietin tuota koodausasiaa. Olen käsittänyt, että se suojaa jossain määrin kuitenkin viruksilta ja siksi olen sitä tässä kommentoinnissa pitänyt. Kehitysidea otettu kuitenkin huomioon :)

    Kaneli: Samoin sinulle Ystäväiseni! Kohtuudesta en tiedä, mutta brita-kakkua jäi vielä ja loppuja en ajatellut itse syödäkään (ihmettelen sitä itsekin). :D

    Minä palaan jo tänään arkeen, vaikka onkin sunnuntai. Kävin aamulla vaa'alla ja näyttää tulevan reilua plussausta (ihan ansaitusti) jälleen. Olen kanssasi samaa mieltä, että herkuille paremmat rajat laitettava! Ei tästä muuten mitään tule omalla kohdalla ;)

    VastaaPoista