maanantai 3. tammikuuta 2011

Älä unelmoi elämääsi. Elä unelmasi!

Niin joku viisas on joskus sanonut ja sitä ohjetta olen päättänyt elämässäni noudattaa. Kerranhan sitä vain eletään.

Kuten profiilissani jo kerroin, olen lähes koko elämäni kamppaillut liikakiloja vastaan ja nyt saa riittää jojoilu! Pari vuotta sitten bloggasin saman aiheen parissa, mutta silloin ei motivaatio riittänyt. Tuloksia kyllä tuli, mutta ne on jo hävitetty korkojen kera. Painoa on siis mukavasti tullut lisää.


Pyyhettä en silti ole kehään heittänyt missään vaiheessa edellisen bloggaamisen lopetettuani. Elämäntapojen muuttaminen on muhinut ajatuksissa ja koen ehkä vasta nyt olevani valmiimpi ja motivoituneempi tosissaan aloittamaan uuden vaiheen elämässä ja tekemään todellisia muutoksia tavoissa ja tottumuksissa sen eteen. Vielä vuosi sitten ajatus siitä, että jättäisin leivän pois omasta jokapäiväisestä ruokavaliosta tuntui vastenmieliseltä, mutta nyt pystyisin kyllä jättämään leivän pois ja korvaamaan sen jollain muulla välipalalla.

Yksi unelmistani on ollut jo lapsesta lähtien, että olisin normaalipainoinen. Vaatteet saisi ostettua tavallisesta kaupasta sen suuremmin tuskailematta ja masentumatta siitä, että joutuu jättämään jonkin ihanan vaatteen ostamatta sen vuoksi, ettei edes suurin saatavilla oleva koko mahdu päälle. Tähän liittyy myös unelma siitä, että saa sellaisen vartalon, jonka kanssa kehtaa olla rannalla bikinit päällä. Kaiken lisäksi hääkellot soivat vuonna 2012 ja silloin todellakin haluan mahtua juuri siihen unelmapukuun!

Yhtä unelmistani olen jo toteuttamassa. Jätin nimittäin tämän hetkisen työni ja aloitan unelma-ammattiini opiskelun kuukauden päästä. Olin jo melkein burn-outissa ja halusin pois siitä oravanpyörästä. Sellainen ei minusta kerro hyvää, jos näin nuorena miettii jo työnsä vuoksi hermolomaa. Tämä terveellisemmän elämän tavoittelu antaa jatkoa oman elämäni unelmien tavoittelussa.

6 kommenttia:

  1. No sehän olikin nopeasti perehdytty, kun oletkin ihan uusi! Onnea jo etukäteen häiden lähestymisestä ja voimaa opintojen aloitukseen, kuten myös painon pudotukseen! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Juu, täällä ei vielä paljoa teksituotosta ole. Tästä se lähtee ;)

    VastaaPoista
  3. Ilmoittaudun lukijaksi :) Tarvitsemme toisiamme, niin onnistumisen kuin epäonnistumisenkin hetkillä. Voimme yhdessä sulattaa vaikka miljoona kiloa ;)

    Minulla sama projekti pyörähtänyt käyntiin, tavoitteena suuria, loppuelämää koskevia muutoksia.

    Kaikkea hyvää Sinulle, elämäntapamuutoksillesi ja alkaville opiskeluillesi!

    VastaaPoista
  4. Kiitos Kaneli ja tervetuloa joukkoon! Olet aivan oikeassa, että tässä jokainen tarvitsee tsemppausta ja kannustusta niin hyvinä kuin huonoinakin hetkinä.

    Tulenpa tutustumaan vastavierailulle blogiisi :)

    VastaaPoista
  5. Voi miten ihanaa Tiitula, että olet täällä! Itse bloggailin samoihin aikoihin kun sinä ja olin aktiivilukijasi. En halua kuulostaa kirkuvalta fanitytöltä,mutta sinun blogisi kannusti minua aikanaan tosi paljon. Nyt aloitin bloggaamaan taas ja etsin "vanhoja tuttuja" löytämättä yhtään. Kunnes nyt! Mukavaa taas palailla lukijaksesi.

    -Verilijapuu (entinen kadonneiden varpaiden metsästäjä, rva varvas)

    VastaaPoista
  6. Hei Verililjapuu! Huomasin vasta nyt, että olit kommentoinut tännekin!! En kovin aktiivisesti lue toista sähköpostia, joka minulla on blogia varten, joten välillä menee hetki ennen kuin huomaan uusia kommentteja vanhoissa teksteissä. Pitää kyllä vaihtaa tuo osoite...

    Voi, miten ihanaa kuulla, että olen onnistunut aikaisemmin jotakin kannustamaan :) Toivottavasti onnistun siinä nytkin.

    Tulenkin vierailulle blogiisi. Mukavaa löytää vanhojakin tuttuja. Muistan kyllä sinun blogisi :)

    Vielä kerran lämpimästi tervetuloa!

    VastaaPoista