keskiviikko 31. elokuuta 2011

Ärsyttää ja harmittaa

Elokuun tavoite jäi saavuttamatta. Siitä piti vaaka huolen maanantaina. Tuloksena 100 grammaa plussaa... Nyt on ensimmäisen kerran ollut vaikeaa innostua plussauksen jälkeen elämäntaparemontista. Edelleenkin tekisi mieli vaan heittää hanskat naulaan. Se olisi kuitenkin kaikkein helpoin ratkaisu, jos kerran minusta ei ole painonpudottajaksi.

Syytä ärsyttävälle plussaukselle olen miettinyt. Liikuttua tuli seitsemän kertaa viime viikolla ja toteutin Kanelin heittämän haasteenkin ja polkaisi lauantai-aamuna lyhyen pyörälenkin. Oli kyllä ihanan raikastava kokemus!

Tulenkin siihen tulokseen, että ruokailussa mättää jälleen kerran ja syytän suuren ruokahaluni lisäksi leipää. Menkkoihinkin on kuitenkin vielä viikko aikaa.

Tämä pieni plussaus ei varmasti muuten niin kovin harmittaisi, mutta kun asetin tavoitteen ja epäonnistuin. Kaipa sitä tästä taas pääsee parempaan fiilikseen, kun ei liika mieti epäonnitumista ja tällaistahan tämä painonpudotus on.

Mutta kyllä se silti ÄRSYTTÄÄ ja HARMITTAA.

7 kommenttia:

  1. Lämmin, luja voimahali Ystävälleni <3. Ymmärrän ärsytyksen ja harmituksen. Jospa syyskuu toisi mukanaan ysikasin.

    VastaaPoista
  2. Lisäys: Mitä jos jättäisit leivän kokonaan pois yhdeksi viikoksi? Ikään kuin vieroittaisit itseäsi hieman siitä.

    VastaaPoista
  3. Haleja täältäkin. Minäkin kamppailen plussien kanssa, mutta syytän niistä yläkuun aikaa ja menkkoja ja on sit kyllä paree myös niiden ollakin syynä, koska en tiedä mitä teen, jos paino ei pian lähe laskuun. Viikonlopun jäljiltä tulee takuulla lisää extraplussia, kun olen reissussa pe-la välisen ajan valmiissa ruokapöydissä herkkujen ja juomien kera :|

    VastaaPoista
  4. P.S. Muillakin tuntuisi olevan tällä hetkellä samat ongelmat eli plussia tulee tai paino jumii, joten onneksi emme ole yksin tässä veneessä, tukea on kyllä saatavailla suuri määrä =)

    VastaaPoista
  5. Kiitos kovasti kannustuksestanne!! Taidanpa ottaa leivättömän viikon käyttöön ensi viikosta :) Vieroittautuminen leivästä tekee varmasti hyvää. Kiitos Kaneli jälleen hyvästä haastevinkkauksesta ;)

    PeeKoo: Kiitos kovasti tsemppaamisesta ja haleista! Mukavaa kuulla, etten ole ainut asian kanssa kamppaileva. Täytyy aktivoitua taas lueskelemaan muidenkin blogeja. Nyt ovat opiskelukiireet vieneet mennessään. Kyllä tämän blogimaailman rikkaus on juuri ihana vertaistuki, josta saa hirmuisesti voimaa :)

    Tsemppiä PeeKoo sinullekin plussailun selättämiseen! Viikonloput ovat kyllä aina haastavia, ainakin minulle. Saati sitten, että silloin on tiedossa herkuttelua...

    VastaaPoista
  6. Moikka pitkästä aikaa. Anteeksi kun en ottanut vastaan antamaasi haastetta (kesän kynnyksellä) se selviää blogistani että miksi. Mutta nyt taas täällä ja sanoisinpa tuohon sinun takapakkiin että minulla on kivunnut paino takaisin samoihin lukemiin mitkä oli laihikselle lähtiessä tai elämäntaparemontin aloittaessani. Kovastihan se harmittaa kun ei saa itseään niskasta kiinni, voin hyvin kuvitella sinun kohdallasi tunteet. Leipä on minunkin kompastuskiveni, nyt täytyy vain taas jälleen kerran ottaa itsestä niskaote ja mennä eteenpäin. Toisten blogien lukemisesta on kyllä apua. Myötäeläjiä on paljon.
    Tsemppiä ystäväin. Oletko pitänyt ruokapäiväkirjaa, se on yksi tapa selättää ja selvittää syömisensä, huomaa tosi nopeasti mikä ruokailussa on vikana.
    Halaus :)

    VastaaPoista
  7. Mukavaa kuulla sinusta Nelli :) En ota pahakseni, vaikka haasteeseen et ole vastannutkaan. Itselläkin tuntuu välillä olevan niukasti aikaa blogimaailmalle. Liiankin vähän :/

    Tuo painon kipuaminen takaisin on minulle kyllä tuituista tutuinpaa. Ymmärrän kyllä sinunkin harmituksesi sen suhteen varsin hyvin!

    Ihanaa, että teitä tsemppareja ja myötäeläjiäkin löytyy :) Ei tarvitse kuvitella olevansa ainut, jolla välillä tökkii...

    Ruokapäiväkirjan pito on kyllä erittäin hyvä idea ja välillä olen Kiloklubiin merkkaillutkin ylös ja niinä viikkoina onkin aina tullut pudotusta. En vaan jaksa innostua merkkailemaan syömisiäni sinne jatkuvasti. Pohdinkin ruokapäiväkirjaa valokuvien muodossa... Olisi helpompaa. Ajaisikohan saman asian?

    Mukavaa, että olet palannut takaisin ja kiitos tsempistä!!

    Halauksin,
    Tiitula

    VastaaPoista