keskiviikko 3. elokuuta 2011

30 viikkoa takana

Kolmekymmentä viikkoa siis takana elämäntaparemonttia ja 4,2 kiloa kevyempi. Näin numeroina katsottuna en ole kovin tyytyväinen tulokseen. Nopeammin saisi paino laskea ja siihenhän ei voi kukaan muu vaikuttaa kuin minä itse... Jospa sitä nyt ottaisi itseään kunnolla niskasta kiinni ja ryhdistäytyisi, kun on kuitenkin jo tiputettukin sitä painoa.

Laihdutus ja painonhallinta: Viikko meni kovasti edelleen lomatunnelmissa. Kovin toivoin, että paino olisi jo näyttänyt tasan ysi-ysiä... Mitä sitä tekisi, että pystyisi keskittymään kunnolla tähän projektiin? No, ainakin säilytin kesäajan tavoitteeni eli pidin painon alle sadan. Eipä se plussaus silti ikinä mukavaa ole.

Ravinto: Lomalla on jäätelö maistunut ja viikonloppuna olimme jälleen reissun päällä ja siellä tuli herkuteltua. Kalaa söimme kahdesti viime viikolla, joka on muutos parempaan päin. Lautaselle eksyi myös vihanneksia useampaan kertaan.

Liikkuminen: Liikuntasarake on edelleen häpeäpilkkuni ja sitä enemmän harrastamalla saisin varmasti painoakin paremmin alaspäin... Viime viikolla liikuntaa kertyi yhden pyöräilyreissun ja 22 km verran. Viikonloppuna tutkailin netistä treeniohjelmaa tavoitteilleni ja löysinkin muutaman. Treenaan kolmesti viikossa ja maanantaina aloitin. Tänään siis seuraava kerta tiedossa.

Fiilis: Lomatunnelmissa, kuten jo aiemmin mainitsin. Toiveikkaana ajatukset ovat jo syksyssä ja sen mukana tuomassaan rutiinissa. Rutiinit tuovat helpotusta elämäntaparemontteeraajan arkeen. Tällä viikolla alkoi koulu, joten toivotut rutiinit siis käynnistymässä. Sain myös lisävahvistusta, kun mies ilmoitti aloittavansa myös kunto- ja laihdutuskuurin. Olenkin saanut hänestä kaverin ulkokuntoilulaitteille.

Mukavaa elokuun ensimmäistä viikkoa itse kullekin ja tervetuloa uudelle lukijakunnalle!

7 kommenttia:

  1. Hitaus ehkä harmttaa mutta hei, suunta on oikea eli alaspäin. Hyvä sä!!

    Ja jos saat liikuntaa lisättyä ja "lomatunnelmaa" kuriin niin varmaan se vauhtikin sitten kiihtyy.

    VastaaPoista
  2. Edellisen postauksen kommenttini on ilmeisesti hukkunut matkalla.. Siispä, blogistani löytyy tunnustus sinulle :)

    VastaaPoista
  3. LihavaLady: Kiitos kannustavasta kommentista ja tervetuloa blogiini! Olet ihan oikeassa; suunta on alaspäin :D Lupaan ottaa vinkkisi käyttöön ;)

    Emmaliina: No höh :/ Minne lieneen kadonnut? Mutta kiitos kovasti tunnustuksesta :)

    VastaaPoista
  4. Lihavaa Ladya peesaten, hitaudesta huolimatta tuo suuntahan on ihan oikea! Ja kesältä on muutenkin mahtava saavutus onnistua pysymäänkin tietyissä lukemissa, kun herkkua tuppaa joka suunnasta. :))

    VastaaPoista
  5. Tervetuloa lukijaksi Taskunoita ja kyllä kait se on uskottava, että hidaskin vauhti riittää ;) Sitä vaan ei millään välillä malttaisi odottaa painon laskemista. Voisi hujahtaa kerralla tavoitteeseen :D No, siitäpä ei sitten oppisi mitään, joten ehkäpä hitaasti hyvää tulee...

    VastaaPoista
  6. Ymmärrän tuntemuksesi painonlaskun hitauden suhteen. Älä anna kuitenkaan periksi! Kaikki miinus on miinusta ja eteenpäin menoa tällä matkalla. Hienoa on, että pysyit tavoitteessasi eli kesän ajankin alle sadassa, onnea :)

    Elokuu on tuonut jo rutiinit päiviisi ja näin ollen arkirytmi on taas kuosissa. On helpompi syödä terveellisemmin, kun kesän herkuttelusessiot alkavat olla takana päin. Upeaa muuten tuo, että miehesi lähti projektiin mukaan. Yhdessä se on varmasti helpompaa, niin liikkuminen kuin myös valinnat ruokakaupassa :)

    Yritän tuoda sinulle joku päivä liikuntainnostuksen. Varoitan - siihen voi koukuttua! Joten harkitse tarkoin :D

    Hyvää mieltä elokuuhun! Opiskeluiloa ja -intoa sekä riittävästi lepoa!

    VastaaPoista
  7. Kiitos Kaneli tsemppaamisesta! Periksi en halua antaa, mutta myönnän sen välillä käyneen mielessäkin...

    Toivotaan ruutineista olevan apua jatkossa ja kesäherkuttelujen vähenemisestä :) Ja varmasti yhdessä laihduttaminen helpottaa. Ruokakaupassa nimenomaan muistutetaan toinen toisiamme välttämään kiusauksia :D

    Teeppäs se ja tuo minulle sitä liikuntainnostusta :D Sellaista pysyvämpää innostusta ;)

    Hyvää mieltä myös sinulle ja ihanaa lomaa!

    VastaaPoista