keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Selkiintymistä

Olen tässä pohtinut tavoitteiden asettamista selkeämmin. Helpottaisivat matkantekoa ja tsemppaisivat/motivoisivat omalla tavallaan.

Painotavoitteethan näkyvät tuossa sivupalkissa, mutta ajallista tavoitetta en ole niille asettanut. Olen ehkä hieman arkaillutkin asian kanssa, koska aiemmin laihduttaessa olen kokenut pahaa epäonnistumista, jos en ole asettamassani aikataulussa pysynyt. Ehkäpä aikataulutus ei ole ollut realistinen?

Tuon seuraavan painotavoitteen toivon saavuttavani elokuun aikana. Toivottavasti viimeistään parin viikon kuluttua. Numeron 95 toivon näkyvän vaa'alla viimeistään joulukuussa ja 90 kiloa viimeistään toukokuussa ensivuonna. Alkuvuoden tahtiani kun katselee, nämä näyttäisivät realistisilta tavoitteilta. Alunperin tavoittelin 90 kilon lukemaa joulukuuksi ja siihen myös tähtään, jos saan painoa tasaisesti pudotettua.

Liikuntatavoitteet ovat sitten ehkä niitä tärkeimpiä omalla kohdalla, jotta saan tuon liikunnan sujuvaksi osaksi omaan arkeen. Tein viikonloppuna kaksi liikuntatavoitetta: jaksan/pystyn vetämään kolme leukaa ja tekemään viisi miesten punnerrusta. Nämä tavoitteet toivon saavuttavani vuoden loppuun mennessä. Kuntoliikuntapuolelle en ole osannut vielä laittaa tavoitetta... Sitä vielä mietin. Ehkä se voisi olla jokin kilometrimäärä pyörällä? Ensi kesänä voisi sitten toteuttaa kauan haaveissa olleen Saariston rengastien pyöräillen (pituus 130 km). Myös Ahvenanmaa pyöräillen on ollut pitkään haaveissa...

Kuva täältä.



Otin lähtötilannekuvaa vasemmasta käsivarrestani, jota aion sitten seurailla tässä n. kuukauden välein tavoitteita saavutellessa. Jospa sitten sulaisivat löllyvät läskit myös alleista... Ympärysmittaa tuhdeimmassa kohtaa on kokonaiset 35 cm.

Lähtötilanne 7/11.

Lähden tavoittelemaan käsivoimiani lähellä kotiamme sijaitsevilla ulkokuntoilulaitteilla ja syksyn tullessa myös ahkeralla bodypumpilla sekä kotona punnertamalla. Katsotaan kuinka käy.

Tavoitteita selkiyttävää viikkoa myös muille!

P.S. En ole sitten eläessäni saanut yhtään leukaa vedettyä, heh heh.

3 kommenttia:

  1. Tunnustus sinulle:
    http://kadonnutta-vyotaroa-metsastamassa.blogspot.com/2011/07/blogini-ensimmainen-tunnustus.html

    VastaaPoista
  2. Kiitos kovasti tunnustuksesta Hiilarihirmu! Paneudun tunnustuksen pariin lähiaikoina :)

    VastaaPoista