tiistai 5. huhtikuuta 2011

Edistymistäkö?

Jaahas. Päätin pitkästä aikaa ottaa uusia kuvia itsestäni tavoitevaatteet päällä. Viimekertaiset ja ensimmäiset otin matkani alussa, joita voi ihmetellä täällä.

Sentitkin mittailin uudelleen ja täytyy sanoa, että näyttää hyvältä. Matka on alkanut hyvin, vaikka takkuiluakin on ollut. Tyytyväinen olen. Toivotaan, että matka jatkuu samaan tahtiin. Painoindeksikin kutistuu mukavaa vauhtia. Sitä jaksan kyllä ihmetellä, että rintojen alta on kadonnut niinkin paljon senttejä. Olen kyllä huomannut, etteivät liivitkään enää purista niin kovasti.


Valitan, että kuvat ovat erilaisista kulmista kuin ensimmäiset. Vaikea verrata, onko muutosta tapahtunut. Omasta mielestä kuitenkin yläkuvassa vetoketju menee nyt pitemmälle kiinni... Alemmassa kuvassa housut nousivat ylemmäs (melkein normaalikohtaa!).

4 kommenttia:

  1. Wau :) Onnea onnea!

    Pitäisiköhän minunkin vihdoin uskaltautua mittaamaan itseäni, vaikka en aloitusmittoja ottanutkaan. Joistakin vaatteista kyllä jo huomaa mukavasti, että muutosta on tapahtunut.

    Toivon sinulle edelleen senttien katoamista ja oikein hyvää mieltä tähän viikkoon!

    VastaaPoista
  2. Ehdottomasti kannattaa mitata! Eihän niitä ole pakko blogiin laittaa, mutta itselleen siitä saa lisää näyttöä siitä, että on onnistunut. Iloitsen tällä hetkellä oikeastaan enemmän menetetyistä senteistä kuin pudotetusta painomäärästä :)

    Senttien sulatusta myös sinulle!

    VastaaPoista
  3. Hyvä niin: iloitse nimenomaan niistä senteistä! Ne mittaavat varmasti enemmän kroppasi muuttumista kuin kilot.

    Minä taas isokokoisempana voin toistaiseksi iloita kilojen menetyksestä. Muistuta minua sitten joskus kuukausien päästä, kun tuskailen, ettei paino enää tipu samaa vauhtia, että ne mitat, ne sentit ;)

    VastaaPoista
  4. Varmasti muistutan ja huolehdin siitä, että et tuskastu liikaa ;)

    VastaaPoista