keskiviikko 9. helmikuuta 2011

5. viikko

Tässä se taas tulee, viikkokatsaus. Näyttää siltä, ettei tässä blogissa muuta olekaan, kun en ole yksinkertaisesti ehtinyt pahemmin päivittelemään. Muutama aihe on kyllä mielessä. Katsotaan, jos toisesta ehtisin kirjoitella vielä tällä viikolla.

Viime viikolla alkoi opiskelu ja väsymys edelleen painoi. Naistenvaivatkin sattui sitten menneelle viikolle. Olenkin positiivisesti yllättynyt maanantain vaakalukemasta. Olin valmistautunut plussaukseen.

Lahidutus ja painonhallinta: Laihdutus ja painonhallinta jäivät hieman taka-alalle uuden elämänmuutoksen vuoksi. Suurin osa energiasta meni monen uuden asian oppimiseen. Yritin kuitenkin aika ajoin tsempata, jotta ei kuitenkaan ihan "läskiksi" menisi. Oli hienoa huomata, että olen löytänyt motivaationi, koska ilman sitä en olisi viime viikosta kunnialla selvinnyt. Arvosanaksi annan 7.

Ravinto: Viikonlopun vietin reissussa siskon kanssa. Siellä tuli tietenkin herkuteltua suklaalla ja ravintolaruualla. Jäi hieman huono omatuntokin, kun söimme kahdestaan Maraboun suklaalevyn lauantaina... Viime viikko ei muutenkaan ruokailujen suhteen sujunut, niin kuin olisin halunnut. Kyllä uudenlainen elämäntilanne vaan vaatii aina veronsa uusien tapojen suhteen. Ehkä tällä viikolla sitten löytyy jo se oma rytmi ruokailujen suhteen. Arvosana 5.

Liikkuminen: Kun kaksi ensimmäistä osa-aluetta jäi viime viikolla huonolle huomiolle, voi arvata, miten kävi liikkumisen... Tiistaina kävin pumpissa ja sen jälkeen en liikuttanut evääni kotisohvalta minnekään koulupäivien jälkeen. Olin yksinkertaisesti NIIIIIIN väsynyt, että otin joka päivä päikkärit koulun jälkeen. Eihän se saisi mikään syy olla ja liikunta vaikuttaisi piristävästi, mutta kyllä se vaan voi olla vaikeaa ottaa itseään niskasta kiinni. Arvosana 5.

Fiilis: Kiireinen, väsynyt ja hyvin ärtyinen. Kiukuttelin viime viikolla kotona väsymyksen ja naistenvaivojen aiheuttaman ärtyneisyyden vuoksi. Viikon ruokailut menivät mönkään, joten sekin aiheutti huonoa omaatuntoa. Periksi en kuitenkaan ollut antamassa missään vaiheessa ja se kertoo jo jotain. Arvosana 5.

Kokonaisuudessaan olen pettynyt, että viime viikko meni löysäillessä. Toisaalta olen myöskin yllättynyt positiivisesti, että plussausta ei tullut. Yleensä uudessa elämäntilanteessa painoni nousee, koska energia ei riitä enää ruokavalion tarkkailuun ja liikkumiseen. Viikon kokonaisarvosana 5,5.

4 kommenttia:

  1. Iloa opintoihin! Kyllä se elämisen rytmi pian löytyy uusienkin asioiden kanssa. Hauskaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Vyölaukku ja samoin sinulle mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  3. Kuten jo toisaalle kirjoitin: samassa veneessä olemme. Suunta on kuitenkin eteenpäin. Nyt tsemppaamme ja näytämme itsellemme sekä toisillemme, mihin oikein kykenemme :)

    Aurinkoa ja iloa arkeen!

    VastaaPoista
  4. Näin on näppylät Kaneli! Nyt polkaistaan toisemme liikkeelle tältä tasamaalta ;)

    VastaaPoista