tiistai 5. heinäkuuta 2011

26. viikko

Huh, vaaka näytti maanantaina plus-miinus nollaa. Olen tyytyväinen tulokseen, koska viime viikko meni huonosti ruokailujen kanssa. Arki sujui hyvin, mutta viikonloppu karkasi ns. lapasesta... Olin viettämässä ystäväni kolmekymppisiä lauantaina ja hänellä oli sitten tarjolla juustokakkua, suklaakakkua ja voileipäkakkua. Lisäksi juomapuolella pidettiin koko ajan huoli, että lasi oli täynnä.

Saan ehkä kiittää nollatuloksesta aktiivista viikkoani. Polkaisin pyörällä viime viikolla yhteensä 49 km (aikamoinen suoritus meikäläiseltä!) ja lisäksi pilatesta tunnin verran sekä 4 tuntia kävelyä markkinoilla ristiin rastiin shoppailun merkeissä. Mainiota liikuntaa sekin. Olisi pitänyt ottaa askelmittari mukaan!

Tästäpä on sitten hyvä jatkaa ja lähteä tavoittelemaan miinusmerkkistä vaakalukemaa. Sain tänään ensimmäistä kertaa kommentinkin, että oletpa laihtunut. Kerroin kyllä, ettei ole kyse mistään huimista luvuista, mutta kasvoista kuulemma jo huomaa (jee!). Olen kyllä ollut itsekin huomaavinani kaulan alla olevan lihakimpaleen sulaneen...

Pyöräily on kyllä kivaa! Oli ihan loisto idea tehdä diili siskon kanssa pyöräilystä. Nyt on siskokin innostunut pyöräilemään muinakin kuin työpäivinään. Niin, ja pesäpallokin on nyt sitten tältä kesältä ohi. Emmepä sitä ehtineetkään sitten monena kertana pelata, kun ennen Juhannusta oli niitä sadesäitä ja sitten olis taas iltaviikkoja koulussa kun säät olisivat suosineet...

Liikuntatavoitteena on tällä viikolla käydä edes kerran pitkällä pyörälenkillä ja kahdesti jumppailla kotona. Aloitin eilen "kesätyöni", joka kestää "huimat" kaksi viikkoa. Se asettaa myös omat haasteensa liikkumiselle ja syömisille, koska teen kolmivuorotyötä ja tietysti viimeiselle viikolle oli laitettu yövuorot. Huoh ja ainoat vapaani ovat tämän viikon ke ja to. Tulee piiiitkä työurakka ennen kuin pääsee vielä pariksi viikoksi lomalle.

Tsemppausta kaikille tälle viikolle! Voimaa ja positiivisia ajatuksia voittamaan huonot hetket!

2 kommenttia:

  1. Plus-miinukseen voi ollakin tyytyväinen, jos kerran ruokailujen kanssa on ollut ongelmia. Kesä on kyllä haastavaa, sillä itselläni ainakin on enemmän juhlia, vierailuja jne. Ne sekoittavat sen normi-arkirytmin.

    Vau. Pyöräilykärpänen on siis lentänyt sinnekin :) Hienoa! Siitä se lähtee. Olen iloinen innostumisestasi.

    Tsemppiä kesätöihin ja onnistumisia noiden yövuorojen suhteen! Ne koettelee kyllä laihduttajaa kaikkine turvotuksineen ja mielitekoineen.

    Niin ja ihanaa, että joku on jo huomannut laihtumisesi. Se motivoi kummasti jatkamaan.

    Aurinkoa ja hyvää mieltä loppuviikkoosi! Näyttäköön vaakamme ensi maanantaina miinusmerkkiset tulokset :)

    VastaaPoista
  2. Niinpä :) Kyllä oli ruokailujen puolesta ihan kaamea viikko. Onneksi tällä viikolla olen skarpannut ja palannut Kiloklubiin kirjoittelemaan syömisiäni ylös.

    Pyöräily on niin kivaa! Onneksi lähettämäsi kärpänen vihdoin ja viimein saapui perille ;) Toivotaan vaan, että innostus pysyy yllä.

    Kiitos tsempistä! Täytyy kyllä suunnitella noita yövuoroja, jotta selviää suuremmalta herkuttelulta ja turvotukselta...

    Oli kyllä ihanaa, kun joku huomasi. Ja olen kyllä ollut todella motivoitunut tämän viikon. Johtunee varmaan osalta juurikin tuttavani kommentista :)

    Aurinkoa ja hyvää oloa mysö sinun viikonloppuusi!! Ensi viikolla miinusta :)

    VastaaPoista