keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

27. viikko

Mukavasti meni viime viikko. Liikkuttua tuli joka päivä (lasken myös hyötyliikunnan liikkumiseksi), joka oli minulta aikamoinen saavutus. Pitkiä pyörälenkkejä en tehnyt kuin yhden (22 km), mutta pienempiä sitten tuli polkaistua työmatkan merkeissä yhteensä 30 km. Yhden jumppahetkenkin mahdutin viikkooni vatsa-selkäjumppana.

Ruokailutkin sujuivat mallikkaasti. Intouduin pitkästä aikaa kirjaamaan syömisiäni ylös Kiloklubin ruokapäivyriin. Yhtenäkään päivänä eivät kalorit paukkuneet yli ja suurimmaksi osaksi söin terveellisestikin. Muutamalta päivältä jäivät kuitujen ja kasvisten osuus hieman heikommalle ja yhtenä päivänä herkkupylpyrä näytti punaista (herkkupäivä).

Paino maanataina alle sata! Jee! Virallinen lukema 99,6 kg. Jospa se taas lähtisi liukumaan alaspäin. Tästä viikosta onkin tulossa haasteellinen... Olen nimittäin tänään ja huomenna yövuoroissa ja viikonlopun vietän hyvien ystävieni kanssa. Hyvä ruoka tietysti kuuluu asiaan ja juoma myös. Hyvä puoli tässä on se, että nyt pystyn hieman itse vaikuttamaan ruokapuoleen, koska vietämme viikonloppua meillä. Lauantaina tosin menemme ulos syömään.

Liikkuminenkin jää vähälle tällä viikolla. Lintsasin jo ainoan mahdollisuuden pitkään pyöräilylenkkiin ja yövuorojen välissä tuskin jaksan jumpata. Lisäksi aikaa pitää jäädä huushollin kuuraamiseenkin. Eihän niitä vieraita voi tänne sekamelskaan päästää. Kääntyvät vielä samantien takaisin...

4 kommenttia:

  1. Onnittelut sadan alituksesta :)
    Oot myös liikkunut hienosti! Kun eikös sulla tuo liikunta ole ollut vähän nihkeetä? Mut hyviä liikuntasuorituksiahan sulla näyttää olevan :) ja eihän niitä ihan koko aikaa tarvitse olla tekemässä.

    Mie oon päättänyt jättää liikunnat, ainakin raskaat, pois niiltä päiviltä kun oon yötöissä. Oon huomannut, että se rasittaa elimistöä liikaa ja yövuoroista toipuminen kestää paljon pidempään.

    VastaaPoista
  2. Kiitos iive! Kyllä on liikunta ollut vähän nihkeetä, mutta nyt tuli yllättävän ahkera viikko. En edes huomannut, että tuli liikkuttua niin paljon. Mutta kaipa sitä Heiaheia:ta on uskominen ;)

    On kyllä ihan viisasta jättää raskaampi liikunta väliin yövuorojen ajaksi. Huomasin aamulla polkiessani kotiin, että otti voimille normaalia enemmän kun kroppa oli niin väsynyt muutenkin.

    Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
  3. Ihana kuulla, että viikkosi on mennyt hyvin. Ahkerasti olet liikkunut ja pitkän pyörälenkinkin polkaissut. Hienoa Tiitula :)

    Pitäisköhän minunkin vähän seurailla kaloreitani ja kirjata päivän ruokailut ylös. Olen äärimmäisen laiska sellaiseen, mutta saattaisi olla hyödyllinen "testi".

    Hirmuisesti onnea satasen alituksesta! Siitä se taas lähtee, usko pois :) Puutarhajuhlamenuu on hiottava kohta puolin valmiiksi, ihanaa :D

    Koitahan selvitä yövuoroista ja vierasviikonlopusta! Kesä on niin haastavaa. Melkein tässä jo syksyä odottelee ja paluuta terveellisempään rytmiin kaiken suhteen.

    Onnellista mieltä ja kevyehköjä ruokailuja :)

    VastaaPoista
  4. Kaneli: Kiitos lämmittävistä sanoista :) Suosittelen ainakin kokeilemaan kalorien laskentaa. Itsekään en siitä kovasti pidä ja siksi ihmettelinkin, että jaskoin peräti kokonaisen viikon merkitä syömisiä ylös! Kiloklubi on kyllä hyvä, kun antaa palautetta myös terveellisyydestä kalorikulutuksen lisäksi.

    Kait se on uskottava, että kyllä se paino minullakin putoaa :) Kohta päästään juhlimaan ellen taas tyri tällä viikolla saavutettuja tuloksia...

    Yritän pysyä kohtuudessa ja nukkua hyvin yövuorojen jälkeen :) Positiivisia ajatuksia ja hyvää oloa kaikin puolin myös sinulle!

    VastaaPoista