maanantai 25. heinäkuuta 2011

29. viikko

Ensimmäinen lomaviikko takana ja ihanat kelit. Päivityspostausta olisi siis jälleen luvassa. Tavoitteena ja toiveissa olisi ehtiä tekemään postauksia pari kertaa viikossa ja vierailemaan blogisiskojen luona useammin.

Laihdutus ja painonhallinta: Mielessä oli, mutta käytös ei ehkä ollut toivotun suuntaista. Puntarilla kuitenkin aamulla lukemat 99,3 kg eli miinusta 300 grammaa! Viime viikollahan tapahtui unhoitus... Minun piti kivuta puntaroimaan painoani epävirallisesti viime viikolla joku toinen aamu, mutta joka kerta se unohtui. Hyvin on loma siis alkanut, heh.

Ravinto: Tämän asian vuoksi hieman askarrutti aamulla punnita painoaan... Helteet jälleen sekoittivat syömisen rytmiä ja viikonloppuna vierailimme appiukon luona, joka halusi tarjota joka päivä ruuat ulkona. Jäätelöä en ihmetykseksi kuitenkaan ole paljon syönyt. Mielihalua olen sen verran saanut jarruteltua, että kahdesti vain nautin jätskiä.

Liikkuminen: Yksi jumppakerta ja tunnin kuntoilu ulkokuntoilulaitteilla sekä turistikävelyä kolmen tunnin verran Porissa. Siinä viime viikon saldo. Vähän, mutta jotain kuitenkin. Tyytyväinen en kyllä liikuntasaavutukseeni ole... Tällä viikolla jos nousisi jälleen pyörän selkään. Mustikalla käyntikin siirtyi tälle viikolle, kun teimme tuon viikonloppureissun Satakuntaan.

Fiilis: Välillä podin huonoa omatuntoa viime viikolla syömisistäni ja liikkumattomuudestani, mutta nautin myös lomailusta ja tuttujen tapaamisesta. Tämän aamuisesta lukemasta on hyvä jatkaa eteenpäin. Vilahti jopa vaa'an mittariruudulla ohimennen jo 98-lukemakin.

Viikonloppumatkalla kuvattua.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa ystäväiseni <3

    Onnea miinustuksesta! Sata grammaa paremmaksi kun pistät tulevana maanantaina, niin pääset "ysikasiksi" :) Minä odotan sitä jo kanssasi innolla ja tsemppaan mukana.

    Niin ja lomalla pitääkin nauttia olosta, myös syömisestä :) Minäkin aion tehdä niin, varoitan :D

    Onnistumisia ja keveää oloa, mieltä tähän viikkoon!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kaneli-ystäväni <3 Sinähän sen sanoit! Vaivaiset satagrammaa paremmaksi niin johan ollaan ysikasissa :D Kiitos tsemppauksestasi! Se on tärkeää.

    Kyllä näin on, että loma on kuitenkin aina loma :) Pitää sitä laihduttajankin saada nauttia olostaan ja lomastaan.

    Kiitos samoin sinulle keveyttä ja onnistumisen iloa!

    VastaaPoista