torstai 22. syyskuuta 2011

37. viikko

Täällä taas! Maanantaina puntarilla käyty ja painolukemat samat kuin edellisellä kerralla. Stressi pukkaa nyt tosissaan päälle, joten painonpudotus hidastuu entisestään. Kunhan nyt vaan saisin pidettyä niin, ettei paino lähde nousuun...

Pimenevät päivät alkoivat viime viikolla tuntua väsymyksenä, joka ei kyllä helpota stressituntemuksia. Väsymyksen vuoksi ilman Heiaheian todistusaineistoa olisin arvioinut liikkuneeni huonosti viime viikolla, mutta ihan sopivastihan tuossa näyttää liikuntaa olevan. Suurin osa tosin hyötyliikuntaa.

Viime viikon liikunnat tilastoina.

Ruokapuolella 2 leipää/päivä onnistui lähes joka päivä. Perjantaina sitten hieman herkuttelin juustolla ja suolakekseillä. Stressin ja kiireen vuoksi myös ruokailujen suunnittelu ja kaupassa käyminen ovat jääneet enemmän miehen vastuulle. Siitä on seurannut se, että itselle sopivaa välipalaa ei tahdo löytyä kaapista ja samoin lounaseväät olen kiireessä itse ostanut. Tämä viikko tuntuu jatkuneen samalla linjalla. Tosin nyt tiedostan asian paremmin, joten yritän tehdä parannusta asiaan ensi viikolla.

Verkkaisesta päivitystahdista huolimatta yritän pysyä blogissani. Saattaa olla, että pienen loman/tauon pidän ensi kuussa (n. viikon mittaisen). Saisin aikaa järjestellä muita asioita kuntoon. Blogistani ja projektistani en kuitenkaan missään nimessä halua luopua.

Niin ja rohkeasti ihmiset vaan osallistumaan meneillään olevaan arvontaa!

4 kommenttia:

  1. Hienosti on "leipäkuurisi" pitänyt, multa on taas ryöstäytynyt tuo hiilareiden syönti, leipää menee liian paljon välipaloina päivässä :(
    Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Jojoilija, mutta kyllä ryöstäytyi minullakin viime viikolla syöminen käsistä ;D Nyt ryhdistäydytään tällä viikolla!

    Tsemppiä sinullekin!

    VastaaPoista
  3. Aletaanko jumppaamaan yhdessä? :)

    Ja tiedätkös, tuota blogitaukoa olen itsekin pohtinut. Projektiin se ei vaikuttaisi, matka jatkuisi yhtälailla. Mutta jotenkin tuntuu, että pitäisi huokaista hetki :)

    Halit!

    VastaaPoista
  4. Juu, yhdessä vaan jumppaamaan. Tulee helpommin lähdettyä, kun on sopinut jumppailusta toisen kanssa ;)

    Sama täällä, että projektiin ei vaikuttaisi. Jotenkin sitä vaan kaipaisi pientä levähdystä.

    Haleja myös sinulle Ystäväni!

    VastaaPoista