tiistai 1. marraskuuta 2011

43. viikko

Jälleen yksi viikko vierähtänyt. Tuntuikin vierähtäneen ihan hyvin painonpudotuksen kannalta ja myös vaaka oli samaa mieltä eilen aamulla. Lukemat palasivat ysi-seiskan puolelle lukemin 97,9 kg. Tästä on taas hyvä jatkaa eteenpäin.

No, siitä ensimmäisestä herkkukiintiö-viikosta sitten... Onnistuin arkipäivät (perjantaita lukuunottamatta) olemaan herkuitta. Viikonloppuna kuitenkin tuli sitten syötyä karkkia ja miehen tekemiä lettuja. Onneksi pystyin kuitenkin säilyttämään jonkinlaisen kohtuuden herkkujen kanssa ja ehkäpä sallittakoon tämä lipsuminen aloitusviikolla. Tällä viikolla pidetään sitten kiinni herkkukiintiöstä.

Liikuttuakin tuli taas mukavasti ja punnerrusohjelma jatkuu. Saimme vihdoin ja viimein hankittua uuden pyörän pumpun ja tiistaina pääsin polkaisten koulumatkan. Nautin kyllä suuresti pyöräilemisestä! On se niin kätevä ja nopea tapa liikkua kaupungissa. Vielä jopa taloudellinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto. Venyttelyäkin tuli tehtyä "jopa" kahtena päivänä. Tarkoitus olisi kyllä tehdä useammin, jotta välttyisi ikäviltä jumitusvaivoilta.

Punnerrusohjelmassa jatkoin vielä 5. viikon ohjelmaa. Havahduin viime viikolla, että sehän on jo toiseksi viimeinen lajiaan ohjelmassa! Olen kohta suorittanut punnerrusohjelman kunnialla läpi, jee. Tavoitteeni tuskin kuitenkaan vielä täyttyy eli viisi miesten punnerrusta. Teen siis ohjelman toistoja naisten tyyliin. Mutta eiköhän sekin ole mahdollista vuoden loppuun mennessä, kunhan jaksan tehdä punnerruksia säännöllisesti. Aloitin lauantaina myös uuden haasteen, jota näyttää olevan liikkeellä monessa blogissa. Minäkin siis innostuin vatsalihashaasteesta ja tein aloitustestin lauantaina. Tuloksena oli 20 rutistusta.

Viikkoni liikuntoina.

Kaivoin maanantaina jälleen myös mittanauhan esiin ja tuloksena oli kavennusta vyötäröltä sentin verran. Muuten mittalukemat olivat samoissa.

Ei muuta kuin tsemppiä ja jaksamista kaikille kanssablogaajille!

4 kommenttia:

 1. Hyvältä vaikuttaa, kyllä sä siinä herkkukiintiö-viikossa onnistut. Tsemiä tsemiä! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tsemistä Hiilarihirmu! Toistaiseksi on kiintiö pitänyt tällä viikolla :)

  VastaaPoista
 3. Jee, ysiseiskaaaaaa :)

  Hyvinhän onnistuit tasapainottelemaan herkkujen kanssa. Jatka samaan malliin, niin jouluna sitten herkutellaan oikein luvan kanssa :)

  Vau, nuo sinun punnerruksesi ja rutistuksesi. Tsemppiä! Onnellista viikonlopun aikaa ja valoisia ajatuksia uuteen viikkoon!

  Halit <3

  VastaaPoista
 4. Voi Kaneli, kiitos tuuletuksistasi :D Harmi, että laiskuus ja herkuttelu veivät voiton viime viikosta ja vaaka palkitsi samalla mitalla.

  Tsemppiä ja haleja sinullekin <3

  VastaaPoista