lauantai 12. marraskuuta 2011

Huh, huh!

Ehtiihän sitä välillä "kirjoituspöydän" ääreenkin... Aikamoista haipakkaa on tämä viikko ollut, joten pahoittelut lukijoilleni hiljaiselosta.

Alkuviikosta olisin varmasti ehtinyt blogipäivitystä tekemäänkin, mutta maanantainen plussaus ärsytti sen verran, että lykkäsin asiaa. Aikaa ei sitten riittänytkään muina loppuina arkipäivinä, vaikka niin suunnitelin. Mutta nyt onneksi ehdin kunnolla lukaisemaan muidenkin kuulumisia tässä samalla.

Tosiaan plussausta tuli puolen kilon verran. Viime viikko meni huonosti liikkuessa (laiskotellessa) ja leipä palasi jälleen kerran kuvioihin. Tällä viikolla olen yrittänyt parantaa tapani molempien asioiden suhteen. Viime viikonloppuna olimme myös vanhempien luona ja sain jälleen kerran todeta, että kummasti ne lapsuuden ajan ruokailutottumukset vaan pätevät siellä lapsuuden kodissa. Ahmittua tuli siis jos jonkin näköistä sorttia ja herkuteltua tuli kahtena päivänä. En siis vieläkään ihan onnistunut tavoitteessani herkkukiintiön kanssa... Mutta tällä viikolla on senkin suhteen sujunut paremmin. Vielä en ole herkkukiintiötä käyttänyt ja taidankin sen suunnitellusti säästää Isänpäivän kahvituksiin.

HeiaHeian liikuntakalenteria minun on aivan turha viime viikolta edes julkaista, koska pylpyröitä ei ole. Lupaan, että niitä on ensi viikon päivityksessä ;DToivon oikein mukavaa viikonloppua kaikille ja tsemppiä omien projektien kanssa!

2 kommenttia:

 1. Voi harmi tuota kiirettäsi! Miten me sen nitistäisimme ja saisimme sinulle riittävästi aikaa tähän projektiisi? Tiedän itsekin kokemuksesta, että kiireen ja paineiden alaisena on erittäin vaikea keskittyä ja saada syömiset ja liikunnat oikealle tolalle.

  Toivottavasti plussausärsytys on kuitenkin jossain määrin poistunut ja olet voinut tämän uuden viikon aloittaa hyvillä mielin.

  Kotikotiin mennessä on kyllä erittäin vaikea pitää uusista ruokatottumuksistaan kiinni ja säilyttää kohtuus herkkujen suhteen. Jotenkin sitä hyvässä seurassa, äidin lihapadan äärellä, isän savukalaa syödessä, unohtaa viimeisetkin järjenrippeensä. Ja se johtaa lopulta niin makean kuin suolaisen herkun kohtuuttomaan nautiskeluun, jopa ähkyyn saakka. Voi meitä ;)

  Uskallan ehdottaa sinulle ystäväni, että keskityt loppuvuodeksi kohtuuteen. Et varsinaisesti laihduta, mutta pidät huolta, etteivät syömiset riistäydy hallinnastasi! Tavoittelet sitä, ettei paino nouse eli pysyttäydyt alle "satasena", sillä se motivoi varmasti jo pelkkinä numeroina suuresti :)

  Ja sitten tulevana tammikuuna, kiireiden toivottavasti hellittäessä, käyt taas uusin voimin projektiisi käsiksi! Lupaan olla sinua tsemppaamassa silloinkin ja huolehtimassa, ettei joululoma venähdä liian pitkäksi ;)

  Onnellisia ajatuksia tähän viikkoosi. Halit <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos tsempistä ja myötätunnosta Kaneli! Eilisestä juttutuokiosta myös vielä kiitokset! Oli hienoa selvitellä ajatuksia painonpudotuksesta ja muustakin ihan kasvotusten :)

  Plussausärsytys on poistunut ja viikon olen miettinyt ehdotustasi pysytellä loppuvuosi kohtuudessa ja pitää hieman tauokoa, jottei sitten tule lisästressiä tästä blogin pitämisestä.

  Jään odottamaan tsemppaustasi sitten joulun jälkeen, mutta ollaan kuulolla aiemminkin :)

  Ihanaa tulevaa viikkoa! Halaukset <3

  VastaaPoista