keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Viiden kilon kirous

Nyt ei blogipäivityksen viivästymisenä ole syynä kiire, vaan häpeä... Olen tässä pari päivää miettinyt, mitenkäs sitä kehtaisi tänne maanantain painolukemia kirjoitella. Olen myös pohtinut projektiani ja sitä, miksi aina sama kuvio toistuu; kun saan pudotettua viisi kiloa, lopetan painonpudotuksen. Huoh, tämän ongelman kanssa olen paininut jo usean vuoden. Odotin, että nyt olisin päässyt siitä eroon. En tiedä johtuuko sitten siitä, että koen kuitenkin jollain tasolla olevani tyytyväinen jo niihin pieniin muutoksiin, jotka huomaan viidestä pudonneesta kilosta tulleen??

Tällä kertaa en kuitenkaan anna niin helposti periksi kuin aiemmilla kerroilla. Päätin myös uskaltaa kertoa teille lukijoille tämän viikon puntarilukeman eli 500 grammaa plussaa. Syynä herkuttelu, herkuttelu ja herkuttelu. Luulen kalorimäärien paukkuneen upeasti yli energiakulutuksen viikonloppureissumme aikana...

Lohduttomalta näytää tällä hetkellä painotaulukko, mutta en anna sen lannistaa! Nyt olen tällä viikolla keskittynyt kasvisten, marjojen ja hedelmien lisäämiseen. Leipä on edelleen pysynyt kohtuudessa. Tuntuu kuitenkin, että annoskokoni olisivat päässeet jälleen lipsumaan suuremmiksi.

Ensi viikolla on PAKKO tulla miinusta! Hitsit vieköön! En muuten enää kehtaa pitää blogiakaan :D

Sisukasta ja sopivassa määrin kurinalaista viikkoa muillekin ;)

Viime viikon liikunnat.

4 kommenttia:

  1. Kyllä kehtaat pitää blogia.

    Mie olen elämäntapaurakkani kanssa seilannut niin monen kilon välillä ettei sillä oikeasti ole mitään väliä! Nytkin on flunssan aikana plussaa tullut niin paljon että hirvittää (en halua käydä edes vaa'alla), mutta niin se on vain tartuttava taas toimeen ja jatkettava matkaa sivupoluilta kohti lopullista määränpäätä.

    Onnistunut elämäntapamuutos pitää aina sisällään ylä ja alamäkiä. Niinhän elämäkin. Ei aina ole täydellistä :)

    Ja hei liikunta nyt on pysynyt hienosti mukana!

    Think positive!

    VastaaPoista
  2. Et kyllä lopeta! Mulla on ihan sama juttu ollut aina - 5 kg kun on miinusta niin sitten voin aloittaa mässäilyn :( Nyt pidetään pintamme ja yritetään jatkaa vaan eteenpäin. Mun paino laski vaikka mässäilin viime viikonloppuna, mutta työssä on niin kiirettä, että ehkä se tasoittaa.
    Mullakin oli tuossa välillä muutaman sadan gramman nousu....kyllä se siittä :)

    Tsemppiä Tiitula nyt!!

    VastaaPoista
  3. Voih Ystäväni... Lämmin hali sinulle <3

    Ymmärrän sinua! Mutta kehtaat kyllä blogia pitää. Emme kait kukaan arvostele toisiamme painolukemista, näin uskon.

    Itselläni muut syyt, miksi toistaiseksi vetäydyn blogitauolle. Katsotaan, kuinka bloggaaminen jatkuu. Matka kyllä muutoin jatkuu.

    Ollaan yhteydessä!

    VastaaPoista
  4. Kiitos kaikki ihanaiset kannustavista kommenteista!!!

    iive: Olet ihan oikeassa :) Nyt ei luovuteta ja tuleehan näitä suvantovaiheita itse kullekin projektin/remontin aikana! Kiitos!

    Jojoilija: Kohtalotovereita siis löytyy ;) Kiitos tsemppaamisesta!

    Kaneli: Kiitos Ystävä <3 Toivottavasti luet tämän kommentin vielä ja toivon sinulle matkan jatkumista tauon aikana. On hyvä välillä hengähtää :)

    Tottakai ollaan yhteydessä! Et pääse minusta eroon niin helpolla ;)

    VastaaPoista