keskiviikko 12. lokakuuta 2011

40. viikko

Sitä on taas yksi kymppi takana tätä matkantekoa. Takana on niin ylä- kuin alamäkiäkin. Kesän jälkeen tuntuu olleen enemmän alamäkeä toteutuksen suhteen. Tiukkaa tekee pääsenkö tällä vauhdillani ysiviiteen ennen vuoden vaihdetta. Yritän ainakin!

Kesän jälkeen matkantekoa ovat hidastaneet opiskelu- ja työkiireet. Stressi meinasi jo viedä meikäläisen mennessään, mutta onneksi havahduin ajoissa ja osasin tarttua ongelmaan. Edelleen kyllä tuntuu, ettei blogin päivittämiselle ole toivotun verran aikaa, mutta sinnikäästi olen päättänyt pysytellä "langoilla". On tämä sellainen henkireikä ja tsemppauskanava kuitenkin.

Viime viikolla liikkuminen jäi vähiin, mutta pureuduin ruokavalion parantamiseen. Ja kas, painoa oli pudonnut 600 g maanantaina! Nyt täytyy vaan pysyä tiukkana herkuttelujen kanssa ja tavoitella lisää miinusta taas ensi viikolla. Tosin eilen alkanut flunssa tulee vaikeuttamaan tällä viikolla painonpudotusta. Plääh, että voikin olla tylsää tämän niiskuttaminen ja poskionteloiden kolotus.

Punnerrusohjelmassa menen tällä hetkellä viikossa 5 ja helpoimman tason mukaan edelleen. Jatkan punnerruksia jälleen, kun flunssa helpottaa eli toivottavasti ensi viikolla... Lisäksi olen harkinnut vatsalihasohjelman aloittamista, mutta vielä en ole asian eteen jaksanut tehdä mitään.

Toivotan muille terveellistä ja hyvää oloa! Älkää sairastuko :)

P.S. En jostain syystä päässyt heiaheia:n sivuille, joten viime viikon liikuntataulukko jäi nyt uupumaan. Mutta eipä siinä olisi ollut paljoa nähtävääkään.

2 kommenttia:

  1. Oi, onnea miinus-kuudestasadasta :) Hienoa! Ruokavalio on varmasti se tärkein "pureutumisenkohde", joten älä huoli, vaikka liikunta jäisi vähäisemmälle. Tärkeintä on oppia syömään terveellisesti!

    Eikö tunnukin ihanalta päästä alle ysiysin!? :)

    Pikaista tervehtymistä flunssasta ja voimahali <3

    VastaaPoista
  2. Ihanaa Kaneli, että jaksoit tulla piristämään minua kommentillasi! Kyllä on hienoa päästä ysisyin alle, mutta itseä vielä vähän takaraivossa arveluttaa, että pysyykö ja laskeeko paino...

    Ruualla on kyllä suuri merkitys. Ehkä hermoilen välillä liikaakin liikunnan puutteesta ;) Nyt on hankalaa, kun flunssan aikana tekee kaikenlaista makeaa mieli. Yritän pysyä tiukkana!

    Kiitos ja hyvää mieltä voimahalin kera myös sinulle Ystäväni <3

    VastaaPoista